.

 

 

Gaia is als pupje uit Spanje gekomen, met 6 of 7 weken liep zij in de buurt van Salamanca moederloos te zwerven. Opgevangen door een plaatselijke dierenliefhebster is zij,  14 weken oud, naar Nederland gekomen

De naam van Gaia heb ik zelf gegeven, hoewel ik bijna altijd  heel tevreden ben met de namen waarmee de honden uit Spanje komen.

Gaia is inmiddels meer dan 10 jaar hier en bij mij en een heel tevreden hondje. Zij heeft zich ontwikkeld tot een kleine bitch en is verschrikkelijk goed met angstige honden en puppies.

Nog net geen jaar oud, brak zij haar pootje tijdens een renpartij, maar dankzij de dierenartsen van Mark en Amer is dit perfect hersteld. Gaia geniet van haar leventje en ik van haar.

Gaia en ik hebben inmiddels het een en ander meegemaakt, maar wij genieten nog steeds volop van elkaar. Dit al meer dan tien jaar.

Foto gemaakt door MellowMerit, met dank voor het gebruik.   

oei ik groei

Mijn mooie meisje!!

 

Alle tekeningen op deze website heb ik zelf gemaakt, op verzoek wil ik voor derden ook wel eens tekenen. Het enige wat ik dan nodig heb is een fotootje.Alle foto’s en tekeningen zijn eigendom van Podenco.nl en mogen zonder toestemming niet verder verspreid, noch gekopieerd worden zonder medeweten

hit counter